Aktualno

Podaljšan delovni čas Klicnega centra od 29. - 31. marca 2014

Zaradi sprejemanja števčnih stanj v mesecu marcu (od 29. - 31. 3. 2014), ki sovpade z vikendom, tokrat izjemoma spreminjamo delovni čas Klicnega centra. 

Operaterji na št. 080 2882 bodo za vas dosegljivi tudi:
 

  • v soboto, 29. 3. 2014, od 8.00 do 13.00
     
  • v ponedeljek, 31.3.2014, od 8.00 do 16.00 (podaljšan delovni čas).

 

Stanje plinomera lahko 24 ur na dan oddate tudi na vse druge možne načine sporočanja (portal Moj račun, SMS, odzivnik):

http://www.energetika-lj.si/za-odjemalce/sporocanje-stanja-plinomera

 

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n