Aktualno

Okrog edinega sveta za ohranjanje njegove edinstvenosti

Spoštovani,

v sklopu novembrskega programa Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016, bo v času od 21. do 27. novembra v Mestni hiši na ogled razstava izbora fotografij Matevža Lenarčiča z naslovom Okrog edinega sveta za ohranjanje njegove edinstvenosti. Fotografije, ki so nastale v sklopu projekta GreenLight WorldFlight, poleg dih jemajočih podob našega planeta usmerjajo pozornost tudi na naše ravnanje z njim.

Razstava, ki jo organizirata Energetika Ljubljana, kot koordinatorica novembrskega programa na temo prilagajanja podnebnim spremembam, in Mestna občina Ljubljana, bo na ogled v desnem atriju Mestne hiše, in sicer do vključno 27. novembra, med 8. in 20. uro.

 

Vljudno vabljeni.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n