Aktualno

Nagradna igra Zvestoba nagrajuje

Za gospodinjske odjemalce zemeljskega plina z individualnim odjemnim mestom danes začenjamo nagradno igro Zvestoba nagrajuje, s katero lahko prejmete eno izmed 40 nagrad, ki vam znatno znižujejo letne stroške računa za zemeljski plin.

S sodelovanjem v nagradni igri se lahko potegujete za sledeče nagrade:

  1. Popust v višini 90 % na ceno za dobavo zemeljskega plina za eno leto (1x)
  2. Popust v višini 50 % na ceno za dobavo zemeljskega plina za eno leto (9x)
  3. Popust v višini 30 % na ceno za dobavo zemeljskega plina za eno leto (30x)

Prijave so mogoče od 25. 11. do 31. 12. 2013!

Več o nagradni igri, pogojih in prijavi najdete na spletnem naslovu www.energetika-lj.si/nagradna-igra.

Vljudno vabljeni k sodelovanju.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n