O družbi

Izvedba strojno inštalacijskih del pri gradnji in obnovi vročevodnega omrežja - 5 lokacij v Ljubljani

Predmet javnega naročila

Izvedba strojno inštalacijskih del pri gradnji in obnovi vročevodnega omrežja:

a.  Obnova plinovoda in vročevodnega jaška v križišču Dunajska cesta – Baragova ulica – samo vročevod;

b.  Prestavitev plinovoda N10380 in obnova vročevoda T707 in priključkov – odsek Celovška 150 do 144 – samo vročevod;

c.   Obnova vročevoda na Jakčevi ulici;

d.   Prestavitev vročevoda na Celovški 166;

     e. Obnova priključnega vročevoda za objekt Celovška 23.
Številka javnega naročila JPE-SIR-172/19
Datum objave 12. 6. 2019
Rok za oddajo ponudb 21. 6. 2019 do 12.00 ure
Kontaktna oseba Silvester Koren
Elektronska pošta silvester.koren@energetika-lj.si

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n