O družbi

Izvedba strojno inštalacijskih del po štirih sklopih

Predmet javnega naročila

Izvedba strojno inštalacijskih del po sklopih:

 1.   Obnova vročevoda na Langusovi ulici v Ljubljani,

2.    PC za Matjaževo ulico 13, 15, 17, Ljubljana,

3.    Ukinitev parovoda T8100 ob Bavdkovi ulici v Ljubljani,

4.     a. Gradnja skupinskega priključka po Funtkovi ulici v Ljubljani,

b. Gradnja vročevodnega priključka za Knobleharjevo ulico 19, Ljubljana,

c. Gradnja vročevodnega priključka za Zagrebško ulico 3, Ljubljana.

Številka javnega naročila JPE-SIR-116/20
   
Rok za oddajo ponudb 25. 5. 2020 do 11.30 ure
Kontakt Silvester Koren
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil http://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=353757

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n