O družbi

Izvedba gradbenih del po štirih sklopih

Predmet javnega naročila

Izvedba gradbenih del po naslednjih sklopih:

  1. 30III434/104 Obnova vročevoda na Langusovi ulici
  2. 30III434/115 PC za Matjaževo 13, 15, 17
  3. 30III-723-00 Ukinitev parovoda T8100 ob Bavdkovi ulici
  4. 30II-144/206 Gradnja skupinskega priključka po Funtkovi; Gradnja vročevodnega priključka za Knobleharjevo 19; Gradnja vročevodnega priključka za Zagrebško 3
Številka javnega naročila JPE-SIR-121/20
Datum objave 14. 5. 2020
Rok za oddajo ponudb torek, dne 26. 5. 2020
Kontakt  
Povezava do objave javnega naročila na portalu javnih naročil  

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n