O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Upravljalec distribucijskega omrežja - tehnik

Za delo v Službi za distribucijo toplote v okviru Sektorja za oskrbo s toploto vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

UPRAVLJALEC DISTRIBUCIJSKEGA OMREŽJA - TEHNIK (m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

  • izobrazba: 5. raven, srednja izobrazba, tehnične smeri (strojna, mehatronika, elektro);
  • osnovna usposobljenost za delo z urejevalniki besedil. preglednicami, medmrežjem, elektronsko pošto,
  • sposobnosti: natančnost, zanesljivost, samostojnost, ročne spretnosti, za delo na višini in v zaprtih prostorih, splošna telesna pripravljenost;
  • vozniški izpit B kategorije je potrebno opraviti v roku 1 leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi.

Delovne naloge so vezane predvsem na upravljanje in vzdrževanje distribucijskega omrežja vroče vode, pare in hladu.

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani, na Verovškovi 62, ter na drugih lokacijah in na terenu, kjer družba opravlja svojo dejavnost na področju Ljubljane in okolice.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s poskusnim delom šest mesecev.

 

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 8. 9. 2020 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

 

ali

 

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n