O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Samostojni elektro vzdrževalec - koordinator

Za delo v Službi za elektro vzdrževanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

 

 

SAMOSTOJNI ELEKTRO VZDRŽEVALEC - KOORDINATOR (m/ž)

 

 

Od vas pričakujemo, da imate:

  • izobrazbo 5. ravni, srednja poklicna izobrazba, elektro smeri;
  • vozniški izpit B kategorije.

 

Zaželena so tudi naslednja funkcionalna znanja:

  • izpit za EX naprave;
  • izpit za posluževalce elektroenergetskih naprav srednje in nizke napetosti;
  • usposobljenost za varno delo pod napetostjo;
  • višja raven znanja angleškega jezika;
  • opravljen preizkus znanja za stikalničarja v industriji.

 

Delovne naloge so vezane predvsem na usklajevanje skupine in opravljanje elektro vzdrževalnih del na napravah, instalacijah, objektih in drugi infrastrukturi.

 

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani, na Toplarniški ulici 19 ter na drugih lokacijah, kjer družba opravlja svojo dejavnost na področju Ljubljane in okolice.

 

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s poskusnim delom 6 mesecev.

 

 

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 7. 7. 2019 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

 

ali

 

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n