O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Delavec pri transportu trdih goriv

Za delo v Službi za obratovanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

 

DELAVEC PRI TRANSPORTU TRDIH GORIV (m/ž)

 

Od vas pričakujemo, da imate:

  • izobrazbo 2. ravni, osnovnošolsko;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • sposobnost za delo na višini, natančnost, zanesljivost, splošno telesno pripravljenost.

Delovne naloge so vezane predvsem na opravljanje del pri transportnih napravah trdih goriv, nadziranje delovanja in čiščenje transportnih naprav in njihove okolice, jemanje vzorcev, vodenje evidenc ter urejanje lastnega okolja.

Delo se opravlja v treh izmenah.

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani, na Toplarniški ulici 19, ter na drugih lokacijah, kjer družba opravlja svojo dejavnost na področju Ljubljane in okolice.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas.

 

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 21. 3. 2019 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

 

ali

 

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n