Aktualno

Novo - najcenejši paket za ogrevanje na zemeljski plin

ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o. vstopa v maju 2014 na trg s posebno ponudbo najcenejših paketov ogrevanja na zemeljski plin, ki so s pridobitvijo subvencije dostopni že od 1.950 EUR dalje.

Namenjeni so vsem, ki že imate izgrajen priključek, vendar še ne uporabljate zemeljskega plina za ogrevanje. Paket vsebuje izvedbo celotne storitve »na ključ« - za vse poskrbimo mi , vi se samo odločite za paket po vaši meri. Tako lahko najenostavnejše, hitro in ugodno zamenjate obstoječi način ogrevanja z ogrevanjem na zemeljski plin, ki je finančno najbolj ugoden način ogrevanja ne glede na izolacijo in energetsko učinkovitost hiše. Več o akciji in vsebini paketov

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n