Aktualno

Nižja cena zemeljskega plina za uporabnike Energetike Ljubljana

Energetika Ljubljana s 1. septembrom 2015 svojim uporabnikom znižuje neto dobavno ceno zemeljskega plina, in sicer za približno 7 odstotkov.

Tarifni uporabniki Energetike Ljubljana, ki na leto porabite do 100.000 standardnih kubičnih metrov zemeljskega plina, to so t.i. prodajne skupine kupcev od PS1 do PS9, boste tako za Sm3 zemeljskega plina namesto 0,3533 evra plačevali 0,3291 evra.

Za primerjavo: Manjši uporabniki, to so tisti, ki plin uporabljate za kuhanje ali pripravo tople sanitarne vode in na leto porabite na primer 500 Sm3 zemeljskega plina, boste z novo ceno ob enaki porabi prihranili dobrih 12 evrov; uporabniki, ki plin uporabljate za ogrevanje v individualnih stanovanjskih hišah in na leto porabite na primer 2.000 Sm3 zemeljskega plina, boste prihranili dobrih 48 evrov; veliki uporabniki, to so tisti, ki na leto v večjih kotlovnicah za ogrevanje porabite na primer 50.000 Sm3 zemeljskega plina, pa boste ob enaki porabi prihranili 1.210 evrov.

Nižja cena za zemeljski plin, dobavljen od 1. 9. 2015 dalje, bo avtomatsko upoštevana na vaših računih.

Opomba: Navedena neto cena 0,3291 EUR/Sm3 ne vsebuje DDV, omrežnine, trošarine in drugih dajatev, določenih s strani države.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n