Aktualno

Nepovratne finančne spodbude Energetike Ljubljana

Energetika Ljubljana je 20. junija 2014 objavila nov razpis v višini 165.000 EUR za nepovratne finančne spodbude za izvajanje ukrepov učinkovite rabe energije. Višina spodbude za izvedbo posameznega ukrepa znaša do 50 % za obstoječe naprave do vključno 50 kW ter do 20 % za naprave nad 50 kW nazivne toplotne moči, vendar največ 0,047 EUR/kWh enoletnega prihranka energije, ki ga prinese izvedba posameznega ukrepa. Mogoča je izvedba naslednjih ukrepov:

  • vgradnja novega kotla na zemeljski plin in kotla na UNP na območju, kjer je predvidena izgradnja distribucijskega omrežja na zemeljski plin,
  • vgradnja novega ali obnova obstoječe toplotne postaje ter
  • vgradnja plinske toplotne črpalke na zemeljski plin.

 Razpis traja do 14. oktobra 2014 oziroma do porabe sredstev.

 Razpisna dokumentacija je na naši spletni strani www.energetika-lj.si/ucinkovita-raba-energije .

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n