O družbi

Iščemo upravljalca sistema za distribucijo plina (m/ž)

Za delo v Službi za distribucijo plina v Sektorju za oskrbo s plinom vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

UPRAVLJALEC SISTEMA ZA DISTRIBUCIJO PLINA (m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

 • izobrazba: 4. raven, srednja poklicna izobrazba, tehnične smeri;

 • vozniški izpit B kategorije (potrebno opraviti v roku 1 leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi);

 • usposobljenost za delo v eksplozijsko ogroženih prostorih (potrebno pridobiti v roku 2 let od sklenitve pogodbe o zaposlitvi).

 • Zaželeno znanje varjenja (plamensko, elektroobločno)

  Delovne naloge so vezane predvsem na upravljanje, kontroliranje in vzdrževanje sistema distribucije plina. Delo zajema gradnjo in popravilo plinovodov in priključkov, ter vse aktivnosti povezane z vzdrževanjem plinovodov.

  Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani, na Verovškovi 70, ter na drugih lokacijah in na terenu, kjer družba opravlja svojo dejavnost na področju Ljubljane in okolice.

  Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s poskusnim delom šest mesecev.

   

 • Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 9. 8. 2020 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

ali

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si                                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n