Aktualno

Energetika Ljubljana z novimi ugodnostmi za člane kluba Zvestoba ogreva

Energetika Ljubljana po uspešno uvedeni maloprodaji električne energije uvaja še klub Zvestoba ogreva, ki članom omogoča dodatne popuste in druge ugodnosti.

V klub Zvestoba ogreva se lahko včlanijo tudi uporabniki, ki so že deležni akcijskih ugodnosti Energetike Ljubljane. Uporabniki zemeljskega plina na primer, ki se bodo v klub včlanili do 20. decembra, bodo deležni 20 odstotkov nižje cene plina, v kolikor pa so ali bodo ob tem postali še uporabniki električne energije Energetike Ljubljana, pa bodo ob nižji ceni plina deležni še 15-odstotnega znižanja cene elektrike. Cena zemeljskega plina bo tako za člane kluba znašala 0,1999 evra za standardni kubični meter, cena elektrike pa od 0,02882 evra za kilovatno uro  v mali tarifi in od 0,05399 evra za kilovatno uro v veliki tarifi.

Spomnimo – Energetika Ljubljana je po pripojitvi TE-TOL, največje soproizvodnje toplotne in električne energije, sprejela novo strategijo s ciljem postati ponudnik celovite oskrbe z energijo v ljubljanski urbani regiji, ki bo osredotočen na povečanje udobja ter prihrankov svojih uporabnikov. V prvem koraku je uvedla maloprodajo električne energije, ki je še posebej ugodna za njihove obstoječe in nove uporabnike toplote in plina.

Uporabniki, ki so priključeni na daljinske energetske sisteme v Ljubljani, pomembno prispevajo k višanju kakovosti zraka in s tem h kakovosti bivanja, zato si Energetika Ljubljana prizadeva, da jim ponudi čim več povezanih storitev, torej toploto, plin, elektriko in še kaj, s čimer bodo deležni ne samo energetsko in okoljsko učinkovite oskrbe z energijo, temveč tudi cenovno ugodnejše.

 

Več informacij o klubu Zvestoba ogreva:

http://www.bivanjudajemoutrip.si/#!/klub-zvestoba-ogreva

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n