Aktualno

711 EUR popusta za vgradnjo kotla na zemeljski plin

Energetika Ljubljana pri nakupu energetskih storitev  tudi v letošnjem letu ponuja ugodnosti v obliki popustov1.

Ob vgradnji kondenzacijskega kotla na zemeljski plin in ob priključitvi na distribucijsko plinovodno omrežje zemeljskega plina znaša neto popust za hišo (eno/dvostanovanjska stavba) 650,00 EUR oziroma 711,75 EUR z DDV.

Najcenejši »Paket za ogrevanje na zemeljski plin« tako lahko dobite že za 2.559,16 EUR z DDV. Popuste je možno pridobiti tudi v primeru zamenjave obstoječega kotla na zemeljski plin.

Ugodnosti veljajo do 30. 6. 2017.

Sam nakup paketa ogrevanja na zemeljski plin je zelo enostaven, saj za izvedbo in nadzor vseh del poskrbimo mi. 

Več informacij o ponudbi vam je na voljo na povezavi tukaj.

 

1 Velja za energetske storitve, ki jih izvaja Energetika Ljubljana d.o.o. Ugodnosti je možno dobiti v skladu s Pogoji ugodnosti pri nakupu energetskih storitev Energetike Ljubljana d.o.o.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n