Info za uporabnike

Navodilo za sporočanje stanja plinomera

Navodilo za sporočanje stanja plinomera

Stanje plinomera lahko sporočate zadnje tri koledarske dni v mesecu. Števčna stanja preko portala Moj račun, odzivnika in SMS sporočila sprejemamo tudi, če so to dela prosti dnevi. Števčnih stanj poslanih po elektronski pošti ali faksu ne upoštevamo. Ključna podatka za sporočanje stanje plinomera sta številka odjemnega mesta in stanje plinomera.     

Številka odjemnega mesta je napisana na računu.                                                                                                                                                                                                                                                


Stanje plinomera odčitate na številčnici vašega plinomera Odčitajte le števčno stanje plinomera v kubičnih metrih (m3àštevilke v rumenem okvirju na prikazani sliki.

 

Odčitek oz. stanje plinomera lahko sporočite na več načinov:

1. Preko spletnega portala Moj račun na spletni strani

https://mojracun.energetika-lj.si/login

Navodila za sporočanje preko portala »Moj račun« si lahko pogledate na https://mojracun.energetika-lj.si/static/navodila_za_uporabo_portala_moj_racun.pdf

               

2. Na brezplačno telefonsko številko 080 2882

               - Izbira 1à preko odzivnika (24 ur/dan),

               - Izbira 3 à preko referenta (vsak delavnik med 8. in 15. uro)

 

 3. Preko SMS sporočila na telefonsko številko 041 782 882

Sporočilo mora biti sestavljeno iz 6-mestne št. ali 11-mestne št. odjemnega mesta, presledek in stanja plinomera (odčitka) brez decimalnega mesta.

Cena poslanega SMS sporočila Vam bo zaračunana po veljavnem ceniku ponudnika Vaših mobilnih storitev.

Navodila za sporočanje preko SMS-a si lahko pogledate na http://www.energetika- lj.si/za-odjemalce/sporocanje-stanja-plinomera

 

Zahvaljujemo se Vam za sodelovanje in Vas lepo pozdravljamo.

 

JAVNO PODJETJE ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n