Info za uporabnike

E-račun

Energetika Ljubljana omogoča svojim kupcem plačevanje računov za opravljene storitve preko e-računa.

E-račun prejmete prej kot papirnatega in imate urejeno evidenco prejetih računov, ki vam je dostopna kadarkoli.  E-računi so okolju prijazni, saj nadomeščajo klasične papirnate račune. E-račun boste prejemali v e-banko ali na želeni elektronski naslov (v XML in PDF formatu).

Podpisano Vlogo za izdajo e-računa lahko oddate po elektronski pošti na naslov info@energetika-lj.si, ali po klasični pošti na naslov sedeža družbe.

 

E-račun si lahko uredite tudi za vse storitve ostalih javnih podjetij v skupini Javni holding Ljubljana, in sicer na povezavi: http://www.jhl.si/eracun/e-racun_desktop.htm

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n