O družbi

Izvedba gradbenih del pri gradnji in obnovi vročevodnega in plinovodnega omrežja po štirih sklopih

Predmet javnega naročila

Izvedba gradbenih del pri gradnji in obnovi vročevodnega in plinovodnega omrežja

po naslednjih sklopih:

  1. Prestavitev plinovoda N30904 ob Dolenjski cesti - odsek Dolenjska cesta 126 do Dolenjska cesta 136B (30II-144/146)
  2. Gradnja vročevoda na območju Litostroj - jug 2.faza (30III-710-00)
  3. Plinovodno omrežje na območju Hruševa (30II-787-000)
  4. Obnova plinovoda na Kalingerjevi in Valjhunovi ulici (30II-775-000)
Številka javnega naročila JPE-SIR-238/18
Datum objave 8. avgust 2018
Rok za oddajo ponudb četrtek, dne 23. avgusta 2018 do 14. ure
Kontaktna oseba Nives Nardin
Elektronska pošta nives.nardin@jhl.si

 

Datoteke

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n