Info za uporabnike.
 
Oskrba s toploto
Udobna, prijazna in zanesljiva.
 
 
Oskrba s plinom
Gospodarna, preprosta in večnamenska.
 
 
Vse naše storitve
Ne zagotavljamo samo energentov, temveč izvajamo tudi investicije, vzdrževanje, inženiring, geodetske in laboratorijske storitve, svetovanje s področja URE in OVE ...
 
 
Moj račun
Sporočite nam stanje plinomera (odjemalci ZP), oglejte si podatke o vašem odjemnem/merilnem mestu, terjatvah in plačilih, porabo po mesecih, izdane račune.
 
Kontaktni center 080 2882
Tu smo, da skrbimo za kakovost vašega bivanja.
 
 
Koristna navodila in obrazci
Na tem mestu najdete nasvete, napotke in pravila.
 
 
Vsa energija na enem mestu
Zagotavljamo vam celovito energetsko oskrbo s toploto, plinom in elektriko.
 
Ceniki
Na tem mestu lahko spremljate aktualne cenike.
 
 
Klub Zvestoba ogreva
S članstvom v klubu si zagotovite ugodnejše cene energentov oz. pridobite številne druge ugodnosti.
 
Svetovalec
Združuje odgovore na pogosto zastavljena vprašanja naših uporabnikov.
 
Droni
Smo certificirani upravljavci brezpilotnih zrakoplovov. Z njimi upravljamo tudi v urbanih območjih. Oglejte si naše storitve.
 
 
Laboratorij za toplotne števce
Overjanje merilnih naprav za toploto
 
 
SMS obveščanje o delih na omrežju
 
Laboratorij za merilno tehniko
Overitve merilnih naprav za zemeljski plin
 
 
Celovite informacije o kakovosti zraka
Na mobilnem portalu enote TE-TOL lahko poleg ažurnih podatkov o proizvodnji toplote in elektrike spremljate okoljske podatke.
 
E-račun JHL
za storitve javnih podjetij.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n