Aktualno

Sprememba povabila k oddaji ponudbe

Naročnik je v dokumentaciji povabila k oddaji ponudb št. JPE-SV-457-16 za dobavo ekstra lahkega kurilnega olja v točki 1.11 »Licenca« zahteval, da mora ponudnik imeti pridobljeno licenco izdano s strani Javne agencije Republike Slovenije za energijo: proizvodnja, trgovanje in distribucija tekočih goriv.

Naročnik je bil s strani potencialnega ponudnika obveščen, da se v skladu z Energetskim zakonom ( Ur.l. RS 17/2014 ) tovrstne licence ne izdajajo več.

Naročnik umika v povabilu k oddaji ponudb zahtevo po predložitvi licence za proizvodnjo, trgovanje in distribucijo tekočih goriv. Ponudniku v ponudbi ni potrebno predložiti kopijo licence za proizvodnjo, trgovanje in distribucijo tekočih goriv.

 

Povezava na povabilo

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n