Jasno
  • -2 °C
  • Jasno
Reported on:
24. November 2017 - 6:30

080 28 82

Prekinitev dobave toplote za pripravo sanitarne tople vode med 4. in 7. avgustom na območju Center – Vič

Energetika Ljubljana bo v času od 4. do 7. avgusta na Slovenski cesti izvajala obsežnejša vzdrževalna dela na vročevodnem omrežju, natančneje v kolektorju pod Slovensko cesto. Dela zahtevajo popolno zaustavitev in izpraznitev vročevodnega omrežja na območju Viča in dela Centra, zaradi česar bo stanovalcem na tem območju prekinjena dobava toplote za pripravo sanitarne tople vode, in sicer od ponedeljka, 4. avgusta, od 8. ure zjutraj, do predvidoma četrtka, 7. avgusta 2014, do 22. ure zvečer. 

Zaradi dimenzije cevovoda in njegove lokacije gre za velik vzdrževalni poseg, zaradi česar predvidenih del ni možno izvesti v krajšem času kot napovedano. Zavedamo se, da je vsaka daljša prekinitev oskrbe zelo moteča, zato se vsem odjemalcem, ki  v času vzdrževalnih del ne bodo mogli uporabljati sanitarne tople vode, opravičujemo za nevšečnosti in jih prosimo za razumevanje. Vzdrževalna dela so nujno potrebna za učinkovito delovanje in varnost distribucijskega sistema, za katerega smo odgovorni skrbeti v Energetiki Ljubljana. Iz tega razloga se trudimo večja vzdrževalna dela izvajati v času, ko je s prekinitvijo oskrbe s toploto prizadetih kar se da najmanjše število odjemalcev, to je izven ogrevalne sezone.

Območje prekinitve dobave toplote in dodatne informacije

Obseg celotnega območja oz. seznam toplotnih postaj, katerim bo prekinjena oskrba, je  dostopen na povezavi Dela na omrežju. Zaradi del in spremembe tlaka v sistemu lahko sicer prekinitev dobave toplote zaznajo tudi nekateri objekti izven tega območja.

Za informacije o poteku vzdrževalnih del oz. območjih prekinitve oskrbe so odjemalcem na voljo:

1 |
+ -
Prikaži več Prikaži manj