Aktualno

Nagradna igra Vedno polni energije

Sodelujte v nagradni igri Vedno polni energije in se potegujte za privlačne nagrade:

  • 3 x E-KOLO
  • 1 x 12 mesecev brezplačne elektrike*

*Nagrada je brezplačna električna energija do višine mesečnega neto zneska dobavljene energije 150 EUR in ne vključuje stroškov dostopa do distribucijskega omrežja električne energije, prispevkov in dajatev ter davka na dodano vrednost na postavke, ki niso predmet nagrade.

V nagradno igro se lahko prijavite do 6. 12. 2017, mi pa bomo vsak mesec izžrebali eno e-kolo ter na zadnjem žrebanju 12. 12. 2017 še srečnega dobitnika nagrade za brezplačno elektriko.

V nagradno igro se lahko prijavite tukaj

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n