Aktualno

DOBAVA LESNIH SEKANCEV – podaljšanje roka za oddajo ponudb

Rok za oddajo ponudbe: 4. 5. 2018 do 10.00

Odpiranje ponudb: 4. 5. 2018 ob 12.00

Zaradi podaljšanja roka za oddajo ponudb, se je spremenila predmetna dokumentacija:

  • točka 1.8. »Predložitev ponudbe«, str št. 6;
  • točka 1.9. »Odpiranje ponudb«, str. št. 6;
  • Priloga 15 »Ovojnica«, str. št. 73.
Datoteke
Microsoft Office document icon jpe_spv-58-18-do_2.doc [doc | 863,5 KB] PDF icon Dokumentacija [pdf | 787,8 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n