Aktualno

Brezplačno SMS obveščanje o delih na omrežju

Nova aplikacija za uporabnike storitev Energetike Ljubljana

V Energetiki Ljubljana upravljamo dva sistema za daljinsko oskrbo z energijo, in sicer vročevodno in plinovodno omrežje, ki v skupni izmeri obsegata več kot 1600 km cevi. Oba sistema z energetskega in okolijskega vidika že vrsto let pomembno prispevata k izboljšanju kakovosti bivanja v Ljubljani.

Za zanesljivo dobavo toplote in zemeljskega plina, kot tudi za razvoj obeh omrežij, poleg nepredvidenih intervencijskih del izvajamo tudi sistematične obnove in širitve omrežij. Ker so dela na omrežjih povezana tudi z zaustavitvijo obratovanja in prekinitvijo dobave energije, uporabnike o posameznih delih sproti obveščamo. Stalnemu spletnemu obveščanju pa smo sedaj dodali še brezplačno SMS obveščanje, na katerega se lahko vsi uporabniki toplote in/ali plina prijavijo na spletni strani bivanjudajemoutrip.si ali preko mobilnega portala m.te-tol.si. Prijava v aplikacijo je enostavna in hitra.

Vabljeni k uporabi.

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n